Tower English és una organització professional d’ensenyament de la llengua anglesa que es troba al centre de Reus. Va ser creada l’any 1994 pels seus quatre socis fundadors, l’objectiu dels quals és oferir la millor qualitat en l’ensenyament l’idioma, procurant crear un ambient idoni per a l’estudi: seriós però agradable. Som una entitat suficientment petita per oferir atenció individualitzada a cada estudiant; i suficientment gran per a ésser professional i oferir una extensa gamma de cursos.

 

Tower English el tracte és humà. Aquí no trobaràs cabines on l’alumne és un objecte més de l’escola. Un idioma és per comunicar-se amb la gent, no per escoltar-lo en una màquina. La persona està per sobre de tot i mereix ésser tractada com a tal. Treballem en dinàmica en grups molt reduïts on el professor, sempre present, dirigeix els alumnes a un coneixement més profund i comunicatiu de l’idioma. Els nostres alumnes gaudeixen d’un tracte humà i personal

El Mètode SFM

La nostra experiència al llarg dels anys ens ha dut a desenvolupar el nostre propi mètode de treball (The Structural and Functional Method) basat en l’aplicació, des del primer dia, de les estructures més elementals a situacions habituals del dia a dia.

No volem encasellar el nostre mètode en un llibre de text en concret i eternament. És per això que cada any revisem les publicacions existents al mercat i escollim les que creiem millors. Tenim contacte directe amb les principals editorials del mercat.

Els complements didàctics que utilitzem són els habituals: cassets, lectures, revistes, magazines, vídeos pedagògics i software que ajuden a què el ritme de l’ensenyament sigui més amè, i apropi l’alumne a situacions diferents i li aporti nova informació.

Avalats pels resultats obtinguts pels nostres estudiants a les passades convocatòries dels exàmens de Cambridge University realitza any rera any al nostre país, podem assegurar que, seguint el nostre mètode de treball, l’alumne aprendrà anglès i serà capaç de demostrar-ho davant de qualsevol examinador.